Skip to main content

Cartridge World koristi najkvalitetnije repro materijale za reciklažu odnosno dopunu kertridža i garantuje da je svaki kertridž recikliran po najvišim standardima.

Tonere i boje koje koristimo za reciklažu naših kertridža su specijalno razvijani za Cartridge World od strane kompanija koji su svedski lideri u tom segmentu. Širok asortiman opreme za testiranje je dodatno osiguranje za našu posvećenost kontroli kvaliteta i zadovoljstva kupaca. Zamenom svih potrebnih delova naši kertridži proizvode oštar crni tekst sa živim bojama i jasnom grafikom.

Ako ste nezadovoljni rezultatima bilo kojim od naših kertridža, vratite kertridž u roku od 90 dana od kupovine, zajedno sa rašunom. Cartridge World ce popraviti neispravan kertridž, zameniti sa novim ili
u celosti Vam vratiti novac.

U maloverovatnoj situaciji ako mislite da je kertridž koji je recikliran kod Cartridge Worlda oštetio vaš mehanizam za štampanje, donesite dokaz o kupovini zajedno sa uređajem a naši tehničari će Vam pružiti adekavtan savet ili ćemo servisirati uređaj bez ikakvih troškova za Vas.
Ova garancija ne utiče na prava potrošača u skladu sa domaćim zakonodavstvom.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili nedoumicu, ne oklevajte!